Италианският мениджър на Челси Карло Анчелоти може да напусне клуба и да оглави Реал Мадрид. Причината за този пореден слух произлиза от факта, че все повече започват да се прокрадват мнения, че Жозе Моуриньо може да напусне „белия балет”, заради несъгласие с трансферната политика на клуба.

В днешното си издание El Mundo Deportivo информира, че ръководството на Реал Мадрид няма да удовлетвори желанията на Специалния за зимни покупки, което може да доведе до неговото напускане в края на сезона.

Според Gazeta.ru, има вариант при който е възможно дори завръщане на Моуриньо при Роман Абрамович в Челси. Ако Карло Анчелоти пък отиде в Реал Мадрид, ще се получи своеобразна размяна на специалисти.

Парите, похарчени от президента на „белия балет” Флорентино Перес, могат да бъдат оправдани само и единствено, ако клубът спечели шампионската титла, както и Шампионската лига. В противен случай – всичко останало ще бъде счетено за провал. Поражението на Реал Мадрид на „Ноу Камп” преди няколко седмици породи и редица съмнения за това, дали Моуриньо ще може да се справи начело на този тим.

Според Daily Star евентуалният заместник на португалеца в Реал Мадрид е Карло Анчелоти. Изданието дори припомня, че Специалния с удоволствие би се върнал в Англия, тъй като не веднъж е изразявал претенции към Манчестър Юнайтед.