Медийният гигант Скай Спортс официално поднесе извинения към тима на Нотингам Форест заради остри думи, отправени към клуба от анализатора на медията Гари Невил.

До ситуацията се стигна след скандалния мач между Форест и Евертън на 21 април, завършил с победа за "карамелите" с 2:0, след като реферът не даде три очевидни дузпи за Форест. След двубоя от клуба изразиха недоволството си с публикация в социалните мрежи, в която обявиха, че са предупредили Съдийската комисия, че реферът на ВАР е фен на Лутън Таун (по това време конкурент за оцеляване на Форест във Висшата лига). "Търпението ни се изчерпа и ще търсим правата си", написаха от Нотингам.

Гари Невил реагира остро на тази позиция и заяви, че тя отива повече на "мафиотска групировка". "Какво си мислят, че правят, звучат като нацупено дете, това е срамно. Да намекнат, че има грешна съдийска намеса, защото рефер е фен на Лутън Таун, е скандално и те ще си платят за това", заяви Невил.

Това доведе до жалба на Нотингам Форест към Скай Спортс и днес медията поднася своите извинения. "Скай Спортс обсъди с Гари, че думите, които е използвал, мога да бъдат обидни. Гари се съгласи повече да не използва такъв език. Скай Спорт поднася извинения към Нотингам Форест", се казва в позицията на медията./БГНЕС