Новият бразилски мениджър на Челси Луиш Фелипе Сколари заяви, че при него отборът няма да бъде арогантен, както е било по времето на Жозе Моуриньо.

„Аз не съм Жозе Моуриньо и затова няма нужда да ме сравнявате с него. Той винаги казва, че ще спечели нещо, а аз не парадирам с нищо. След като си свърша работата тогава говоря”, сподели бившият национален селекционер на Португалия и Бразилия.

„Аз съм от Южна Бразилия и съм различен с Моуриньо. Аз съм по-скромен от него и не се хваля с успехите, които съм постигнал”, добави Големият Фил.

„Когато той беше в Челси обвиняваше играчите при дадена загуба, а това няма да го видите от моя страна. Аз нося отговорност за играта на моя отбор и, ако той загуби, виновникът ще се казва Луиш Фелипе Сколари”, добави мениджърът на лондончани.

„Искам да направя така, че Челси да бъде обичан отбор по цял свят, каквито тимове са Барселона и Манчестър Юнайтед. Изненада ме, когато някои хора казват, че Челси е не популярен отбор, а когато отидохме в Китай, запалянковците плачеха за своите любимци. Много е интересно, че хората в Англия не ни харесват”, допълни Сколари.

„В Русия и Малайзия Челси също има своите големи почитатели, но може би в Бразилия и Южна Америка не е така. Аз ще се опитам да направя така, че да ни обичат навсякъде”, завърши Големият Фил.