Легендата на Ливърпул Джейми Карагър се изплю в лицето на 14-годишно момиче в яростта си след загубата на любимия отбор с 1:2 в дербито с Манчестър Юнайтед.

Срамният за Карагър инцидент се е случил на магистралата след двубоя и се случва в движение. Бащата на пострадалото момиче, фен на Манчестър Юнайтед, забелязва Карагър на пътя и двамата разменят реплики за развоя на мача. Според бащата той се е пошегувал с настоящия тв-експерт, но по никакъв начин не е отправят груби думи към него.

Последвалият отговор, заснет и с телефон, обаче е доста шокиращ. Карагър се изравнява с колата на фена, сваля прозореца си и изпраща мощна храчка в лицето на 14-годишната дъщеричка на човека.

Според мъжа, а и според самото момиче, Карагър със сигурност я е видял и е бил наясно, че може да я уцели. В последствие експертът на Sky Sports е е обадил на момичето и се е извинил: "Просто искам да се извиня, надявам се да си ок", е казал Карагър.

В последствие бившият футболист коментира случилото се: "Беше малко повече от, 'Здрасти, Джейми, бихме с 2:1'. Продължи 2-3 пъти. Първо си продължих, но загубих разсъдък. Не трябваше да го правя, но си мислех, какво прави възрастен човек, заяждайки се по този начин на 2-3 пъти, с дъщеря му в колата?"

От Sky Sports също реагираха остро: "Това е недопустимо поведение и ще го обсъдим с Джейми."

В записа се чува как момичето казва: "Той се изплю на лицето ми." Родителите все пак са приели извиненията на бившия футболист.