Президентът на Тотнъм Даниел Леви заяви, че неговият клуб трябва да копира трансферната политика на Арсенал, ако иска да постигне мечтата си да играе в Шампионската лига.

Шпорите” се надяват, че ще могат да избягат от сянката на своите лондонски съперници и да се класират за най-комерсиалния клубен турнир в Европа догодина.

Според шефа от „Уайт Харт Лейн”, политиката на „артилеристите” – да се купуват млади и евтини таланти – e изключително правилна.

„Не е важно колко точно ще изхарчиш за нови играчи – важното е как ще го направиш”, започна босът.

Арсенал е най-добрият пример именно за това – „топчиите” имат голям опит в привличането на млади и качествени състезатели, които обаче не им костват прекалено много средства”, продължи Леви пред „Sun”.

„В последните години, те със сигурност са харчили по-малко от нас за трансфери, а вижте какъв успех имат”, продължи шефът на Тотнъм.

„Ако вярваш в собствените сили, имаш много по-голям шанс да постигнеш целите си, отколкото ако се подценяваш. Много важно е да има такъв лидер, който да вярва във възможностите на отбора. Хуанде Рамос е този човек. Преди не осъзнавах, до каква степен, спецът е обсебен от идеята за победи”, коментира още Даниел Леви.