Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс ще има доста главоболия с окомплектоването на боеспособен състав за важния мач с Тотнъм във вторник. Битката на "Анфийлд" се явява директна среща за място в Топ 4, но северноирландецът има проблеми с контузени. 

Трима от основните му играчи до последно ще бъдат под въпрос. Това са Филипе Коутиньо, Рахийм Стърлинг и Лукас Лейва. За тях ще се преценява буквално в минутите преди двубоя дали ще могат да играят. 

Първите двама получиха травмите си по време на мача с Евертън през уикенда. Те ще минат късни фитнестестове, за да се разбере дали ще могат да участват в този мач. Лекарите обаче не са оптимисти. 

Малко по-сериозни са проблемите на бразилския халф Лейва. И ако за Коутиньо и Стърлинг има все пак някакви шансове да се появят срещу "шпорите", то за третия в списъка с контузените възможностите са почти нулеви. 

"Коутиньо получи удар в коляното, докато Рахийм има болки в крака. И двамата пострадаха в дербито, но силно се надявам да ги използвам във вторник. Лекарите ще имат последната дума за това", сподели Роджърс.