Много фенове на английския футбол, които вече са имали честта да посетят на живо мач от Висшата лига, познават добре тръпката да гледаш любимия си отбор от трибуните. Други обаче все още не са имали тази чест.

Независимо дали си от първите, или от вторите, шансът да отидеш на някое от страхотните съоръжения в Премиърлийг може да те сполети съвсем скоро.

Какво е необходимо?

Просто да участваш в играта Гол на кръга от Висшата лига, организирана от Gong.bg, Vivacom и ТВ програмите „Vivacom Football Live” и “Премиър Лийг Токшоу с Vivacom”!

Само при участие и малко късмет можеш да спечелиш голямата награда билет и пътуване за теб и твой приятел за мач от английската Висша лига. Големият щастливец ще стане ясен след края на сезона и последния кръг от играта.

Междувременно всеки читател на Gong.bg може да спечели седмичната награда - фланелка на любимия английски футболен отбор.

Изисква се единствено да дадеш своя глас за едно от трите предложения за Гол на кръга във Висшата лига:

1. Голът на Моду Бароу за Суонси Сити при загубата с 2:3 от Борнемут

2. Голът на Марко Арнаутович за Стоук Сити при поражението с 1:2 от Саутхемптън

3. Голът на Шинджи Оказаки за Лестър, донесъл успеха с 1:0 над Нюкасъл

Играта е отворена за гласуване до 12 часа в петък, така че не пропускайте своя шанс! Напомняме, че за да упражните вота си, е нужно да имате регистрация в сайта, а липсата на такава е бързо поправима само с няколко клика.  

Влез в играта ТУК!


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS