Футболистът на Барселона Самуел Ето’о призна, че е поласкан от перспективата да премине в Ливърпул. Самият камерунец обаче не потвърди дали е получил официално предложение от английския тим, съобщи Sky Sports.

По-рано през сезона интерес към Самуел Ето’о проявиха Манчестър Юнайтед, Челси и Арсенал. Според информации в испанските медии, Ливърпул е готов да предложи солидна сума за играча на Барса, както и Шаби Алонсо.

„Това, което ме впечатлява много в Ливърпул е отборният дух. Феновете на този тим са просто фантастични. Именно с тяхна помощ отборът постига своите победи”, заяви в интервю за Sunday Mirror камерунецът.

„Всеки футболист би се радвал да има такава публика зад себе си. Играх на „Анфийлд” на четвъртфиналите на Шампионската лига, така че знам за какво става въпрос”, допълни футболистът.

„Между другото, пред мен постоянно се появяват различни перспективи, затова и аз започнах да не мисля за всеки един от вариантите. Ако ми се предостави възможност да играя в Премиършип, ще съобщя за това пръв. В такъв случай ще свикам и пресконференция”, допълни Самуел Ето’о.

„Нищо не съм чул за предложение от Ливърпул или каквото и да било друго. Тези неща не стигат до мен. Мисля предимно за следващия сезон и за това, че ще го прекарам тук”, добави камерунецът.