Футболистът на Вердер Бремен Месут Йозил бе обявен за играч на Манчестър Юнайтед. Информацията дойде от официалния сайт на „червените дяволи”, но най-вероятно е дело на хакери, които са се позабавлявали на гърба на Юнайтед.

Йозил получи профил сред играчите на Юнайтед на страницата на клуба, въпреки че има договор с Вердер до 2011 година и съобщи, че ще остане в клуба си и през този сезон.

Юнайтед наистина има интерес към немския национал, но самият Сър Алекс Фъргюсън отхвърли вероятността трансферът да бъде осъществен. Освен това обаче, Барселона, Реал Мадрид и Челси също искат да привлекат звездата на Вердер.

С голям интерес се очаква плейофът за влизане в Шампионската лига в сряда. Тогава Вердер играе срещу Сампдория и ако Йозил вземе участие в срещата, той няма да има право да играе за друг отбор в турнира, което ще направи и евентуален трансфер невъзможен.

Хакерът, който си е направил шегата в сайта на Юнайтед, не си е дал много зор. В профила на Йозил липсва снимка и информация за играча, като единствено в полета за родно място е написано: полузащитник…