Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни бе изключително доволен след успеха на неговия тим срещу Рейнджърс (1:0) в Шампионската лига или по-скоро от факта, че успя да реализира след изключително дългата си суша и отсъствие от терените.

„Почувствах облекчение, но се надявам това да продължи. Искаше ми се да отпразнувам гола с феновете, така че се приближих към тях, след като отбелязах. Трябваше да почакам доста преди да изпълня дузпата, но нямаше много нерви. Това не ме притеснява много и, слава Богу, топката влезе. Знаех какво правя при изпълнението”, сподели Рууни.

„Благодарни сме, че спечелихме мача, защото щеше да е доста разочароващо, носи свършихме добре работата. Доволен съм, че се завърнах отново в игра – чувствах се добре и в кондиция”, добави нападателят.

Дузпата, която реализира английският национал в мрежата на Рейнджърс е първият му гол за Юнайтед от 11-метровия удар, който реализира срещу Уест Хем на 28 август. Попадението в Шампионската лига бе едва второто за Рууни от началото на сезона.