Уейн Рууни призна, че се е чувствал страхотно с капитанската лента на Манчестър Юнайтед при вчерашното равенство (1:1) от Шампионската лига с Рома.

„Беше невероятно да поведа тима, мисля, че се получи добър мач, с добър резултат”, каза 22-годишният състезател, който изкара 70 минути на терена, след като се възстанови от контузия.

Уейн показа добра форма и ще бъде напълно готов за неделното дерби от Висшата лига с Ливърпул.

„Ще бъде много хубаво, ако успеем да спечелим Шампионската лига този сезон, да се надяваме, че ще минем една крачка напред от миналата година и ще достигнем поне до финала”, сподели още Рууни.

„Много добър опит бе за другите млади момчета, които взеха участие снощи. Със сигурност много ще им помогне. Те имат светло бъдеще пред себе си. Мисля, че като тим се справихме наистина добре, започнахме срещата отлично като ги притиснахме още в самото начало. Отбелязахме страхотен гол и имахме още няколко възможности да удвоим преднината си през втората част. Ние продължихме да натискаме и след като ни вкараха попадението, но в крайна сметка хиксът изглежда справедлив изход”, завърши нападателят на „червените дяволи”.