Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни вече e забравил първата грешна стъпка за сезона срещу Нюкасъл вчера. Вниманието му вече е насочено изцяло към предстоящия сблъсък на "червените дяволи" с Брюж в Шампионската лига. 

Тази битка е в средата на следващата седмица, а след първия мач англичаните са с преднина от 3:1. Те са големият фаворит да продължат напред, но все пак нападателят има едно наум и не иска да се стигне до подценяване. 

"Още когато дойдох в Манчестър Юнайтед преди толкова много години казах, че идвам тук, за да играя в Шампионската лига. Това продължава да е голямото ми желание и нямам търпение да меря силите си с най-големите в този спорт."

"Но за тази цел трябва да елиминираме Брюж, което е голямата ни задача към момента. Всички говорят за Шампионската лига заради парите и това сигурно е водещо от икономическа гледна точка за клуба ни."

"Но ние играчите имаме различна мотивация. Ние искаме да излезем на терена в големите мачове, да се преборим с големите играчи и да върнем големите вечери през седмицата на "Олд Трафорд". Затова не трябва да подценяваме Брюж", сподели Рууни.