Звездата на Манчестър Юн Кристиано Роналдо изобщо не си губи времето. От раздялата му със смятаната за негова „сериозна” приятелка Нерейда Гаярдо са минали броени дни, а завоеванията му са правопорционални на тези дни.

Освен реклама за футболните си качества, днес Роналдо дръпна с още крачка напред, като получи положителна оценка за мъжките си дадености. При това не от кого да е, а от опитния модел на FHM Ники Газиян. Родената в Иран красавица е кака на Роналдо с три години, но това не я е спряло да приеме предложението на футболиста да прекара нощта в хотелската му стая в Лос Анжелис, където отдъхва от тежкия сезон.

Госпожица Газиян се запознала с Роналдо в елитен клуб в Ел Ей, където по нейните думи португалецът отхвърлил не коя да е холивудска знаменитост, а Парис Хилтън. Според Газиян, причината е, че Кристиано не харесва кльощави момичета. „Той ми обясни, че предпочита добре сложени жени и намира Парис за „гадна”, разказва фото-моделът.

Ники не скри, че е прекарала нощта в хотелската стая на Роналдо, като той бил „в пъти по-готин, и с по-хубаво тяло от Дейвид Бекъм”. Блондинката сподели още, че Кристиано е „надарен в много отношения”… На въпрос дали се е нахвърлила върху футболиста в стаята му, Ники твърди: „Не аз предизвиках събитията. Нека да кажем, че си изкарахме страхотно. Той е страхотно момче.” Госпожица Газиян завърши разказа си с разкритието, че се е срещнала още веднъж с Роналдо, няколко нощи след първото им „соаре”.