Кристиано Роналдо заяви, че е много доволен от головата форма, в която се намира в момента, но добави, че всичките му усилия ще бъдат напразни, ако „червените дяволи” не успеят да спечелят трофей през този сезон.

Португалското крило вкара 30-то си попадение, срещу Лион на реванша на осминафинала от Шампионската лига, от началото на сезона във всички надпревари за Юнайтед

„В момента се чувствам прекрасно. Вкарах няколко наистина важни голове и продължавам да го правя. Искам да вкарвам още”, заяви Роналдо пред клубния сайт.

„Най-важното нещо обаче за нас е, като тим, да печелим мачовете си и трофеи. Представяме се наистина добре и имаме шанс да вземем требъл. Трябва да поддържаме формата си още 15 срещи, до края на кампанията”, каза още той.

Следващият мач на Манчестър е този от ФА Къп срещу Портсмут, а Кристиано сподели, че домакинството ще окаже своето предимство, за да може „червените дяволи” да се класират за финала на „Уембли”.

Портсмут е силен отбор, винаги много труден за побеждаване. Ние обаче сме домакини, мисля, че имаме доста големи шансове да продължим към полуфиналите”, завърши Роналдо.