Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън остана спокоен, въпреки тежката загубата на неговия отбор с 0:3 от Манчестър Сити в мач от втория кръг на първенството.

Грандът все още няма победа, но това не притеснява Ходжсън. Според него сезонът е в самото си начало и отборът му тепърва започва да работи.

„Не заслужавахме да загубим толкова тежко. Пепе Рейна не бе в центъра на събитията толкова често, мисля, че имахме един или два добри периода в мача и играхме срещу много силен и ефективен отбор на Манчестър Сити, който вкара головете в точното време”, заяви Ходжсън.

„Вторият гол от корнера направи нашата задача нерешима. Харт направи невероятно двойно спасяване. При 2:1 може би щяхме да вдъхнем повече живот на мача. В края, разбира се, платихме цената на дузпата…и няма какво повече да се каже, освен да честитя на Манчестър Сити за доброто представяне и добрата победа”.

„Минали са само два мача от сезона, едва започнахме да работим, играхме с Арсенал у дома и трябваше да играе с 10 човека, сега играхме срещу силния отбор на Манчестър Сити далеч от дома. Очевидно ще бъде много труден старт”, допълни Ходжсън.

Специалистът призна, че няма никакво желание да се разделя с Хавиер Масчерано и се надява аржентинецът да си промени мнението, относно трансфера в Барселона.