Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс е изключително доволен от трансфера на новия нападател на отбора му Марио Балотели. Италианецът подписа договор днес, като дойде от Милан. 

"Този трансфер показва, че направихме една изключително добра сделка за клуба, след като привлякохме един много качествен играч. Не знам някой да има съмнения в качествата на Марио."

"За толкова младата си възраст, той е вкарвал голове в Англия, в Италия, в Шампионската лига, в официални първенства за родината си. Той е талант от световна класа и има изключителен опит за скромните си 24 години."

"Обстановката в Ливърпул е идеалната, за да извадим най-доброто от него за много време напред. Тук сме група от работещи здраво момчета и това ще е от полза на Марио. Нямам търпение да започна да работя с него."

"Искам да му помогна да израсне, да се подобри още повече и да прогресира като играч. Със сигурност той ще се чувства много добре тук, защото и феновете ще го посрещнат подобаващо, сигурен съм", сподели Роджърс пред официалния сайт на Ливърпул.