Вратарят на Тотнъм Пол Робинсън заяви, че очаква с нетърпение утрешната среща на „шпорите” в Израел срещу Апоел Тел Авив.

Стражът припомни, че вече се е сблъсквал с израелския клуб и пази добри спомени от тези мачове: „Когато играех в Лийдс, се срещнахме с Апоел Тел Авив и спечелихме с общ резултат 5:1. Въпреки това ми направи впечатление, че това е един много добър и правилно работещ отбор, срещу който се играе много трудно”.

Гостуването тогава е била на „Артемио Франки” във Флоренция заради забраната на израелски клубове да играят домакинствата си в родината си. Въпреки това Робинсън е играл на домакинския стадион на Апоел – „Рамат Ган” с националния отбор на Англия.

„Там обичат много футбола, те са страстни и също така следят Премиършип, така че знаят всичко за нас”, обяснява съотборникът на Митко Бербатов.

„Сигурен съм, че атмосферата ще бъде страхотна и се надявам да победим. Започнахме лошо представянето си в групата, така че е време да сложим нещата на мястото им. Имаме още три срещи и ако ги спечелим, ще преминем в следващата фаза”, завърши той.