Мениджърът на Евертън РобертоМартинес остана изключително доволен от представянето на нападателите на тима по време на мача с Бърнли. "Карамелите" победиха с 3:1 като гости и се представиха на изключително високо ниво в атака. 

Самуел Ето'о наниза две попадения за успеха, а едно добави и Ромелу Лукаку. Въпреки че белгиецът сбърка за гола на Бърнли, испанският наставник не спести суперлативи за дуото си в атака. 

"Знаете, че футболът е игра на грешки и понякога се случва да сбъркаш заради криво отскочила топка, неравност на терена или нещо подобно. Така стана и при гола в нашата мрежа и сигурно можете да си представите колко разочарован беше Лукаку."

"Затова се изисква истинско мъжество да се върнеш обратно в мача, а той го направи по страхотен начин. Девет минути след тази грешка се разписа, за да поведем отново. Щастлив съм, че от изравняването на Бърнли до края на мача, ние не оставихме съмнение кой ще е победителят."

"А какво да кажа за Ето'о. За един нападател никога не се съди по това колко вкарва, а по това, колко положения са му нужни, за да се разпише. Той вкара при първото си докосване до топката, а после се връщаше назад да помага. За един толкова опитен играч това е страхотно", сподели доволният Мартинес.