Бившият английски национал Рио Фърдинанд призна, че не се чувства особено комфортно от статута си на резерва с екипа на Куинс Парк Рейнджърс. След 12-те успешни сезона в Манчестър Юнайтед той предприе предизвикателството да заиграе в Лондон. 

Но в последните седмици все по-често му се случва да се застоява на пейката, а понякога дори и да не попада в групата. Защитникът признава, че това не му е по вкуса, но няма намерение да спре да се бори. 

"Няма футболист, който да ви каже, че му харесва да седи на пейката. Особено след като съм изкарал такива страхотни моменти за повече от едно десетилетие в тим като Манчестър Юнайтед, няма как да съм доволен от случващото се с мен."

"Но ако си мислите, че се оплаквам, се лъжете. Знаех с какво се захващам, когато дойдох в КПР. И бях наясно, че на 36 години няма да мога да играя във всеки мач и ще седя честичко на пейката", сподели Фърдинанд. 

Той е участвал в по-малко от половината мачове на тима си този сезон. Ветеранът има седем мача от 15 възможни за Рейнджърс, като не е играл от средата на октомври. Очаква се обаче да е в състава за мача с Евертън в понеделник вечерта.