Ветеранът в редиците на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд заяви, че се чувства щастлив на „Олд Трафорд“ и желае да остане в клуба и през следващия сезон. Бранителя обаче разкри, че всичко ще зависи от новия постоянен мениджър на „червените дяволи“. В медиите усилено се спекулира, че това ще бъде Луис ван Гаал, но все още съществува вероятност, Райън Гугс да получи доверие и да подпише постоянен контракт. Очакваше се Фърдинанд да прекрати кариерата си като футболист и да се отдаде на коментаторска дейност.

„Определено ще изчакам, ще изиграя мачовете до края на сезона, а след това ще видим какво ще се случи. Ще видим дали ще дойде нов Мениджър или Гигси ще остане. Каквото и да стане обаче, ще изчакам“, коментира Фърдинанд.

„Чувствам се здрав, чувствам се добре и се наслаждавам на футбола, така че със сигурност ще играя още поне една година, надявам се дори на още две-три. Най-важното нещо е клубът и кой ще бъде назначен. Когато това бъде решено, всичко друго може да се договори“, каза още ветеранът.