Защитникът на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд смята, че неговият отбор в никакъв случай не е изгубил шансове за титлата в Англия, независимо от неубедителните изяви на тима в последно време.

„Ние по принцип сме един от лидерите, но разбира се, девет точки от четири мача не са повод за радост. Прекарах ужасно коледните празници. Загубихме от Уест Хем, а брат ми ни вкара гол”, коментира Рио двубоят от 20-я кръг на Премиършип, когато Антон Фърдинанд изравни за 1:1, а малко по-късно Матю Ъпсън донесе успеха на Уест Хем.

„Понякога обаче трябва да преодолееш и да се поучиш от подобни проблеми, за да не ги допуснеш по-късно”, допълни защитникът на „червените дяволи”.

„Имаме много добра защита. На тази основа можеш да изградиш отбор, който да стигне до титлата. През миналата година стана точно така, а аз ще бъда изключително щастлив, ако това се случи и в края на този сезон. Надявам се, че ще успеем да го направим, още повече, че имаме играчите, които са ни необходими за това”, завърши Рио Фърдинанд.