Нападателното дуо на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни и Кралос Тевес се оказа по успешно от първоначалните очаквания, които твърдяха, че те са прекалено сходен тип играчи, за да постигнат добри резултати заедно.

В този дух бранителят на „червените дяволиРио Фърдинанд заяви, че двамата ще се разбият всяка една защита, срещу която се изправят.

Уейн е набрал страхотна скорост, той е от тези играчи, които като влезнат в серия, просто не могат да бъдат спряни. Рууни спокойно може да вкара над 20 гола през този сезон”, започна защитникът на английските шампиони.

Карлос се справя страхотно, откакто се присъедини към нас. Може би няма да вкара, колкото Уейн, но мисля, че 15-20 гола е разумно предположение. Очаквам да направи и много асистенции”, продължи той.

Тевес има невероятната способност да намира пукнатините между противниковите бранители и да прокарва топката към Уейн. Ако успее да продължи да го прави, определено тяхното партньорство ще бъде много успешно. Страхотно е, че двамата играят рамо до рамо – това се видя и в мача срещу Вила. Само Господ може да каже, какво ще прави сър Алекс, когато и Луис Саха се върне в игра”, завърши Рио Фърдинанд.