Защитникът на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд призова снощи съотборниците си от английския национален отбор да спечелят всички, оставащи срещи от квалификациите за Евро 2008.

Според бранителя победата над Израел с 3-0 е добра основа, за да може да бъде постигната тази цел. Първата от предстоящите срещи е срещу Русия в сряда.

„Надявам се, че ще спечелим всичките, оставащи мачове, трябва да го направим, ако искаме да се класираме за Евро 2008. Мисля, че не е непостижимо. Справихме се страхотно срещу Израел, но това бе само първият резултат, който трябваше да постигнем”, започна играчът на „червените дяволи”.

„Не бива да се самозабравяме разбира се, това че сме постигнали една убедителна победа, не означава, че всичко е наред и сме си свършили работата. Трябва да се уверим, че ще продължим да вървим нагоре – особено сега, срещу Русия – трябва да сме концентрирани и да вкараме голове. Знам, че те ще играят здраво и ще се опитат да ни затруднят максимално, но ако излезем с нагласата, с която го направихме срещу Израел мисля, че няма да имаме проблеми”, продължи още Рио.

„Планът е да натискаме още от самото начало и да продължим да го правим до последния съдийски сигнал”, завърши Фърдинанд пред „Sun”.