Нападателят на Ливърпул Рики Ламбърт не смята да си тръгва от клуба в скоро време. Или поне докато усеща, че мениджърът Брендън Роджърс му вярва и смята да разчита на него. 

Бившият играч на Саутхемптън влиза по-често като резерва от началото на сезона, но вкара някои много важни голове. Сред тях бяха този в мрежата на Лудогорец на Националния стадион "Васил Левски" в Шампионската лига, както и миналия уикенд срещу Астън Вила. 

В последните дни се заговори, че сериозен интерес към него има от Кристъл Палас и Съндърланд, като двата клуба дори били готови да пратят конкретни оферти за подписа му. Ламбърт обаче не е заинтересован. 

"Аз съм играч на Ливърпул и за мен е чест да бъда такъв. Затова нямам никакво намерение да напускам и ще остана тук, поне докато се чувствам желан и усещам от мениджъра, че смята да разчита на мен."

"Искам да помогна с каквото мога и както мога. Независимо дали ми се гласува доверие да съм титуляр, или да вляза от пейката", сподели нападателят на мърсисайдци пред "Дейли Мейл".