Защитникът на Ливърпул Джон Арне Рийзе разказа какво е настроението в отбора преди реванша срещу Челси от полуфиналите на Шампионската лига, който ще се проведе в сряда. Футболистът отново се върна и към злочестия първи мач, в който той си вкара автогол.

„След този мач имахме почивка и през целия ден мислех за случилото се. Дойдох си вкъщи и не бях способен да говоря с никого, просто ми трябваше време да помисля. След това разбрах, че е необходимо да продължа напред и просто да забравя за всичко. Трябва да се концентрирам върху предстоящите срещи”, сподели Рийзе.

„Най-неприятното от цялата ситуация е, че голът падна в края. Но аз съм достатъчно силен психически и бързо трябваше да забравя лошото. Всички допускат грешки. Уверен съм, че никой няма да ме обвини, ако в сряда завършим 0:0 и не стигнем до финала”, продължи защитникът.

„Ще дадем всичко от себе си, за да победим в този мач и се надявам искрено да успеем”, добави Рийзе.

„Челси заслужава уважение. Този отбор победи Манчестър Юнайтед в събота и не е губил на собствен терен бог знае от колко време. Всеки рекорд обаче рано или късно пада. Очертава се доста труден мач, но точно затова играем футбол”, завърши Рийзе.