Бранителят на Манчестър Сити и на английския национален отбор Майка Ричардс вярва, че „трите лъва” все още имат шансове да се класират за Евро 2008, въпреки загубата от Русия с 2:1 в сряда, като сподели още, че всички от неговите съотборници в националния отбор застават зад селекционера Стив МакЛарън.

19-годишният защитник, който е сред младите надежди на английския футбол, призна, че англичаните ги е домързяло да играят в петте минути на „лудост”, когато домакините успяха да обърнат резултата в своя полза и да вземат трите точки.

„Трябва да забравим това, което се случи в Москва и ако можем да победим Хърватска. Нищо не можем да направим за гостуването на Русия на Израел, но домакините са много силни у дома, а с 11 човека зад топката всичко може да се случи”, започна съотборникът на Мартин Петров и Валери Божинов.

„Подкрепяме мениджъра на 100%. Той бе много затруднен, тъй като много играчите бяха контузени, но той винаги избираше тези, които смяташе, че са способни да помогнат на отбора най-много. Понякога печелиш, понякога губиш, но той винаги се изправя и приема критиката без да обвинява, който и да е от играчите. А всички трябва да разделим тази отговорност”, продължи още Майка.

„Играчите наистина сме загрижени. Изпитваме голяма гордост, като облечем националната фланелка и излезем да защитаваме честта на страната”, завърши Ричардс.