Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап, който многократно заяви симпатиите си към футболиста на Лил Еден Азар, сподели, че не разполага с информация дали преговорите между двата клуба са започнали.

Белгийското крило е потенциална трансферна цел на редица клубове от Висшата лига, сред които освен „шпорите“ са и Арсенал, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити.

По-рано през седмицата Азар каза, че се вълнува от възможността да премине на „Олд Трафорд“, след като наставникът на „червените дяволи“ сър Алекс Фъргюсън пътува до Франция, за да го наблюдава лично.

Въпреки това Реднап продължава да настоява пред шефовете на „Уайт Харт Лейн“ да привлекат 21-годишният играч в Тотнъм за следващия сезон. „Аз го харесвам, той е фантастичен играч“, каза мениджърът на лондонския клуб. „Не знам какво прави клубът в момента. Президентът ни ще се занимава с преговорите по трансфера. Ако някой ще разговаря с Лил, това ще е президентът, а не аз.“

„Азар е играч, когото съм наблюдавал ужасно много пъти, той е истински талант. Само президентът е наясно колко сме близо до привличането му. Не зная нищо – близо ли сме, далеч ли сме или сме направо на светлинни години“, завърши Реднап.