Хари Реднап се опасява, че Майкъл Доусън може да прекара доста време в лазарета на Тотнъм. Защитникът има проблеми със своя ахилес и възнамерява да се срещне със специалист.

Доусън имаше контузията от доста време, но започна да тича, заедно с останалата част от своя тим преди две седмици. Той обаче получи усложнение и бе принуден да се върна във фитнеса. Като резултат, той ще трябва да се види със специалист, за да разбере дали ще има нужда от операция, която обаче ще го извади от игра за месеци.

"Майкъл ще отиде на преглед със скенер следващата сряда, заради ахилеса и не е изобщо доволен. Може да се окаже доста сериозен проблем. Той започна да тича, но не се чувстваше добре. Почувства болки, мина скенер и сега ще трябва да отиде да се види със специалист. Докато това не стане, ние не знаем дали той ще трябва да се оперира", заяви Реднап.

"Ако той се оперира, нещата ще станат доста сложни, така че всички се надяваме да няма нужда от подобно нещо. Последният вариант ще бъде операция", добави босът на "шпорите".