Реал Мадрид подготвя сензационен трансферен ход - „лос бланкос“ ще се опитат да измъкнат Давид Де Хеа от Манчестър Юнайтед. Испанецът е гласен за заместник на легендата Икер Касияс, а в родината му се спекулира, че той се чувства нещастен на Острова.

Трансферът ще бъде повече от любопитен, тъй като бившият страж на Атлетико Мадрид едва преди година премина на „Олд Трафорд“ срещу 18,3 милиона паунда. От началото на сезона сър Алекс Фъргюсън продължава с непрекъснатата ротация на вратарите си, която може да прати талантливия страж на пейката при тазвечершното домакинство на Брага.

21-годишният Де Хеа така и не успя да убеди, че заслужава да бъде твърд титуляр под рамката, въпреки че завърши миналия сезон по много силен начин. Въпреки това „червените дяволи“ едва ли са склонни да се разделят лесно с него.

В Испания обаче са научили, че вратарят е споделил на новия си агент Жорже Мендеш, че иска отново да играе в родината си, а Реал ще се опита да го привлече, за да увеличи конкуренцията на Касияс в отбора.