Мениджърът на Лестър Сити Клаудио Раниери похвали своите момчета за начина, по който отвоюваха равенството 2:2 в домакинството срещу Уест Хем от 34-ия кръг на Висшата лига.

„Лисиците“ поведоха в резултата през първото полувреме чрез гол на Джейми Варди, който обаче беше изгонен скоро след почивката и това помогна за обрата на лондончани в заключителните минути. Леонардо Уйоа все пак спаси равенството с гол от дузпа в добавеното време на срещата.

„Фантастино! Видяхте нашия дух, играем всеки мач на кръв, със сърце и душа. Беше великолепно“, каза италианският наставник.

„Благодарих на играчите си, на феновете. Трябва да вярваме във всеки един миг, а тази точка е много, много ценна в психологическо отношение. След като губиш с 1:2 да се върнеш в последната минута – това винаги е от значение.“

„Червеният картон за Варди? Винаги съдя играчите си, а не реферите. Съдията видя ситуацията, значи всичко е окей. Ако някой футболист не играе добре или допуска грешки, аз си говорях с него, за да го направя по-добър. Да обсъждам съдиите не е моето нещо“, добави Раниери.