Испанският мениджър на Тотнъм Хуанде Рамос заяви, че неговият отбор трябва да свърши още много работа, преди да започне да оказва сериозна съпротива на четирите най-добри отбора във Висшата лига на Англия.

Рамос изведе "шпорите" до първия им трофей от девет години насам, след като тима на Димитър Бербатов спечели Купата на Лигата, побеждавайки на финала отбора на Челси с 2:1 след продължения.

"Още е рано да бъдем смятани за един от големите тимове в Англия. Ние не сме на същото ниво като Юнайтед, Арсенал, Челси или Ливърпул. Приближаваме се към тях, но трябва да продължим да работим с всеки следващ мач, въпреки че трофея прави нещата малко по-добри. Все още имаме някои неща за изглаждане", сподели испанският специалист.

"Когато пристигнах, намерих отбор, който допуска много голове, но и бележи доста попадения. Играчите имат по-голяма вяра в себе си, ако резултатите са добри и те започват да си вярват, че могат да печелят такива мачове. Единствената ми тайна е, че се работи много и това е нещо, с което съм наясно от много време. Тук в Тотнъм, тази моя идея бе приета много добре и дава резултати. Открих отбор, който иска да се развива и това е най-важното за нашия отбор", завърши Хуанде Рамос.