Новият наставник на Тотнъм Хуанде Рамос призова феновете на отбора да проявят търпение, докато той се опита да върне тима, там където му е мястото – в челото на таблицата във Висшата лига.

„Искам още в началото да постигнем добри резултати, за да си върнем увереността в силите и възможностите и едва след това, ще мога да помисля за целите на отбра в дългосрочен аспект. За сега искам да го караме стъпка по стъпка”, започна Рамос, чрез преводач, пред медиите на Острова.

„Трябва да призная, че отказах три оферти от клубове в Премиършип през лятото. На този етап обаче считам, че това е най-подходящото време за мен да поведа Тотнъм. Много съм щастлив, че съм тук”, разкри още бившият треньор на Севиля.

„Току що пристигам, така че не знам все още, какво точно ще се случи през зимния трансферен прозорец. Трябва ми време, за да опозная момчета, както и възможностите на отбора като цяло, преди да помислим, дали ще купуваме”, коментира още той.

„По време на тренировъчните занимания говоря на английски и състезателите ме разбират отлично. Все още обаче се уча на езика и предпочитам да се изправям пред медиите с преводач”, завърши първата си пресконференция в Англия Рамос.