Футболистът на Манчестър Юнайтед Райън Гигс последва примера на друг популярен прелюбодеец – Тайгър Уудс, който бе принуден да премине лечение за сексуална зависимост. И докато голфърът загуби семейството си заради многото похождения, половината на 37-годишния играч на „червените дяволи” реши да остане при съпруга си, но при условие, че той премине през терапевтична сесия.

Стейси Гигс е заявила пред свои близки, че съпругът й се нуждае от помощ и тя ще се погрижи за него. „Той никога не е обичал Имоджин и Наташа, нашето семейство ще преодолее това”, споделила Стейси пред близки.

Последната една седмица от живота на Гигс е наистина черен. Отначало светът научи за връзката му с героинята от реалити шоу Имоджин Томас, която се бе прославила и с участието си в 7-минутен порнофилм. Томас пазеше мълчание, но за сметка на това пред около 7 дни се разговори Наташа, оскърбена от връзката на футболиста с Томас.

Тя разказа, че имала интимни отношения с Гигс през последните 8 години. Нещата нямаше да бъдат толкова лоши, ако въпросната Наташа не бе съпруга на брата на звездата - Родри.

Сега обаче стана известно и за трета любовница. Връзката си с нея Гигс е прекратил преди сватбата си през 2007 г., но това не пречи на жената да обяви, че е готова да публикува в медиите подробности от връзката си с нападателя.