Звездната двойка Дейвид и Виктория Бекъм са решили да отпразнуват 10-годишнината от сватбата си подобаващо. Двойката няма да пести средства, за да избяга на романтична почивка на райския остров Некър, собственост на един от най-уважаваните бизнесмени в света - сър Ричард Брансън.

Въпреки слухове за семейна криза в дома на Бекъмови, се оказва, че в уречения ден – събота, когато е и годишнината от сватбата им, те ще се отдадат на незабравимо преживяване – само двамата. Всъщност, изненадата е подготвена от английския национал, който ще заведе половината си на най-незабравимия остров в Карибския басейн.

Невероятното кътче е характерно с белия си пясък, заобиколен от кристално чисти води и рифове. Магнатът Ричард Брансън изгради на острова грандиозно имение, но понеже решил, че ще е жалко да го обитава само по няколко седмици в годината, той го предоставя за подобни случаи, като за удоволствието се плаща по 3000 евро на вечер.

Дейвид Бекъм и Виктория сключват брак четири месеца след раждането на техния първи син. Сватбата им е впечатляваща, тъй като избират за тържеството замък от ХVIII век в покрайнините на Дъблин. След това приказката продължава, раждат им се още двама сина. Сега семейството живее в САЩ, заради отбора на Дейвид Бекъм – Лос Анжелис Галакси, в който той ще трябва да се завърне след няколко месеца игра за Милан.