ЩУТГАРТ - ХАМБУРГЕР 2.20 2.95 2.30

Гостите от Хамбургер ще гонят победата, за да запазят преднината си от две точки пред третия Шалке, но Щутгарт също се е прицелил в трите точки, тъй като се бори за място даващо право на участие в Шампионската лига. Домакините, от друга страна се представят много силно на своя земя и може и да се поздравят с крайния успех. Прогноза 1Х.

МАН. СИТИ - ЧЕЛСИ 3.40 2.90 1.70

Манчестър Сити посреща Челси на своя територия, но момчетата на Аврам Грант ще се опитат да направят всичко възможно, за да се поздравят с крайния успех, тъй като искат да останат близо до първия Манчестър Юнайтед. Мартин Петров и компания се представят силно като домакини, но дали ще успеят да се противопоставят ефективно на „сините”. Прогноза 2.

РОМА - ДЖЕНОА 1.50 3.10 4.20

Рома посреща Дженоа, а момчетата на Лучано Спалети гледат на срещата като на сигурни три точки. Те загубиха с 0:2 от Манчестър Юнайтед в Шампионската лига и ще търсят да си изкарат гнева от поражението на гостите. Прогноза 1.

МАЙОРКА - РЕАЛ М. 2.45 2.90 2.10

Реал Мадрид гостува на Майорка с надеждата, че ще успее да се справи с домакините и ще запази преднината от 6 точки пред втория Виляреал и 7 пред Барселона. Майорка от своя страна се представя колебливо на своя територия, докато „белия балет” показва силна игра далеч от дома. Прогноза 2.

МИДЪЛЗБРО - МАН. ЮН. 5.00 3.20 1.40

Среднякът Мидълзбро най-вероятно няма да затрудни Манчестър Юнайтед, който се бори за титлата в Англия. Все пак умората може да си каже думата, тъй като „червените дяволи” имаха мач от Шампионската лига в средата на седмицата, а реваншът с Рома е в средата на предстоящата седмица. Прогноза Х2.

ЛАНС - МЕТЦ 1.40 3.20 5.00

Битка за оставане в Лига 1. Ланс се представя колебливо като домакин от началото на първенството, но Метц има катастрофален резултат като гост – 2 победи, 3 равенства и 10 загуби. В точково отношение Метц има само теоретичен шанс да се спаси от изпадане, докато Ланс има всички шансове да остане в елита на Франция, ако успее да вземе достатъчно точки от оставащите няколко кръга до края на първенството. Прогноза 1

АТАЛАНТА - ИНТЕР 3.00 2.80 1.85

Италианските шампиони Интер гостуват на Аталанта. След няколко слаби мача „нерадзурите” ще търсят само победа над 9-я в класирането, за да запазят преднината пред втория Рома. Прогноза 2.

БАРСЕЛОНА - ХЕТАФЕ 1.20 3.75 8.00

Барселона посреща Херафе, след като и двата отбора имаха задължения в турнирите в Европа през седмицата. Момчетата на Михаел Лаудруп са насочили по-голяма част от силите си именно към турнира за Купата на УЕФА, докато каталунците все още продължават да мечтаят за титлата в Шампионската лига и в Примера Дивисион. Играчите на Франк Рийкард най-вероятно ще се поздравят с крайния успех. Прогноза 1.