Полузащитникът на Ливърпул Кристиан Поулсен ще остане в клуба и през новия сезон, въпреки интереса към него от страна на Копенхаген. Това потвърди агентът на футболиста, след като тази сутрин се появиха сериозни информации, че халфът е пред завръщане в родината си.

Датчанинът не успя да впечатли с изявите в първия си сезон на “Анфийлд” и се очакваше да бъде част от чистката в тима на “червените” това лято. Мениджърът на Поулсен обаче отхвърли спекулациите и потвърди, че клиентът му ще продължи кариерата си в Ливърпул.

“Не, Кристиан Поулсен няма да ходи в Копенхаген и той не е имал разговори с тях. Неговото бъдеще е в Ливърпул”, категоричен бе агентът на футболиста Йорн Бонесен.

Поулсен е част от тима на Ливърпул, който в момента е на подготовка в Азия. Датчанинът дори успя да се разпише в първата контрола в Китай при победата с 4:3 над местния Гуангдонг.

Ливърпул вече си осигури услугите на Джордан Хендерсън и Чарли Адам, а английският национал Стюърт Даунинг е пред подписване с тима на “червените”, след като Ливърпул и Астън Вила се разбраха за цената на футболиста. И тримата играят в центъра на терена, което най-вероятно ще намали до минимум участията на датчанина през следващия сезон.