Полузащитникът на Ливърпул Кристиан Поулсен заяви, че иска да остане на „Анфийлд”, въпреки че рядко попадаше в плановете на мениджъра Кени Далглиш през пролетта. Датският национал е един от няколкото футболисти, които се смята, че ще напуснат клуба това лято.

Поулсен пристигна в Англия през лятото за сумата от 5 млн. паунда, но не успя да се наложи в титулярния състав на „червените”, въпреки че бе смятан за един от любимците на тогавашния наставник Рой Ходжсън.

„Това бе един наистина дълъг сезон за мен. Дойдох тук през август, а оттогава се случиха много неща в клуба – нови собственици, нов мениджър. През втората част на сезона намерихме себе си очаквам с нетърпение да видя как ще играе Ливърпул през новата кампания. Вярвам, че Кени е човекът, който може да направи клуба успешен за в бъдеще, защото в краткото време откакто е в отбора, Ливърпул върви в правилната посока и вярвам, че това ще продължи така. Разбира се бих искал да играя малко повече и това е моята цел за в бъдеще”, коментира Полусен.