В английските медии гръмна поредният секс скандал. Този път в епицентъра се оказа футболистът на Бирмингам Гари О`Конър.

В местните медии се говори с насмешка за играча, който преди време споделил, че харчи парите си за скъпи коли и различни луксозни марки. Според информацията обаче Гари О`Конър си позволявал и други лукс-услуги – тези на дамите с леко поведение. Той се оказа в центъра на грандиозен скандал, в който били замесени и двама негови приятели и четири проститутки.

Интересното е, че Гари О`Конър бил разкрит от фен на друг английски отбор – Астън Вила. Привърженикът на тима, чиято фланелка носи и Стилиян Петров, си поръчвал момичета от салон за масажи, а тези услуги били ползвани и от футболиста.

Фенът на Астън Вила разпознал Гари О`Конър, тъй като шотландският национал бил много шумен докато плащал за услугата, освен това във видимо пияно състояние той постоянно повтарял на висок глас, че е най-добрият футболист на света.

Привърженикът го разпознал и веднага разпространил историята в медиите. Самите репортери не срещнали трудности при разследването и се оказало, че всичко изречено от фена е истина.

Според информацията Гари О`Конър си поръчал четири проститутки за 1000 паунда –азиатка, англичанка и две момичета от Източна Европа. Футболистът изпратил момичетата в хотел, където ги чакали още двама негови приятели.

След завръщането си проститутките се оплакали на работодателя си, че клиентите им се държали „като зверове”. Според жриците на любовта Гари О`Конър хванал едно от момичетата и я дърпал за косата.

Изданието припомня, че играчът на Бирмингам има тригодишен син, а неговата съпруга в най-скоро време ще го дари с още едно дете.

Ръководството на английския клуб излезе със становище, че първо ще проведе разследване по случая, а след това ще се произнесе официално.