Партито на Уест Хем по случай края на сезона в луксозен хотел в централен Лондон бе развалена, след като се наложи полицията да се намеси, заради скандал на събитието, съобщиха от Скотланд Ярд.

Чуковете, които в неделя отпаднаха от Висшата лига след загуба от Уигън, организира партито си в „Grosvenor House Hotel” в Лондон.

От полицията съобщиха: „Бяхме повикани около 21:15 часа, заради нарушаване на спокойствието на гостите в хотела. Дежурните полицаи се намесиха. На мястото не е оказана съпротива и няма арестувани.”

Според съобщенията проблемите са започнали, след като нападателят Демба Ба е отказал да даде автограф на фен. Играчът е казал, че е твърде изморен и заради отказа му се е разразила люта кавга.

Наглото поведение на Ба разгневило запалянковците на тима, които и без това бяха крайно разочаровани от отпадането на своя тим и те започнали да псуват и обиждат Ба, което предизвикало намесата на полицията.

На вечерята, която е струвала по 275 паунда на човек са били поканени и привърженици, освен играчите и ръководството на клуба. В момента клубът е без мениджър, след като Аврам Грант беше уволнен, заради провала през сезона.