Бившият национален вратар на Англия Пол Робинсън сложи край на кариерата си на 37-годишна възраст. Робинсън възнамеряваше да играе още, но заради постоянни проблеми в гърба е взел окончателно решение да спре с футбола.

"За съжаление, старата травма отново напомни за себе си и ми попречи да започна подготовка за новия сезон. Поради това реших да обявя оттеглянето си. Провървя ми, че имах възможност да играя толкова много години. Смятам малко да си почина със семейството, после ще обмисля с какво да се занимавам занапред. Искам да благодаря на всичките ми роднини и приятели, които бяха до мен през цялата ми кариера. Играх в четири отбора и искам да благодаря на запалянковците и сътрудниците на всички тях. Благодаря на Бърнли, които ми дадоха шанс да играя на 37 години. На всички мои бивши отбори желая късмет през новия сезон", каза Робинсън, цитиран от Sky Sports.

В състезателната си кариера вратарят носи фланелките на Лийдс, Тотнъм Хотспър, Блекбърн Роувърс и Бърнли. За националния отбор на Англия записа 41 мача.