Капитанът на Англия Джон Тери подкрепи съотборника си Уейн Рууни, след като бащата на голмайстора на Манчестър Юнайтед бе арестуван заради съмнителни залагания.

Тази вечер от 22:00 часа българско време Англия гостува на Черна гора в двубой от нашата Група G в последния си мач от квалификациите за Евро 2012 и се нуждае от точка, за да се класира директно за Европейското първенство в Полша и Украйна догодина.

„Уейн Рууни е един от най-добрите играчи в света и той със сигурност ще бъде о’кей. Човек се научава през кариерата си да се справя с тези неща. Треньорът говори с Уейн и той се чувства напълно добре”, каза Тери.

Любопитен факт е, че бащата на Джон Тери - Тед Тери, също се замеси в грандиозен скандал преди година, като също бе арестуван, след като бе заловен да продава кокаин, а след това бе и осъден на шест месеца условно.

Така че бранителят на Челси най-добре знае през какво преминава съотборника му в националния отбор и има необходимия опит, с който да му окаже нужната подкрепа преди мача в Подгорица довечера.