Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино разкри една от причините, поради които отборът не може да оправдае очакванията през настоящия сезон. След финала на Шампионската лига „шпорите” не успяха да задържат нивото, което се отразява в представянето на състава.

„Очакванията към нас се промениха след финала в Шампионската лига и това е причината ситуацията сега да изглежда по-зле”, коментира Почетино.

„Най-важното нещо е да се изгради отново доверието. Когато обстоятелствата са срещу теб, се нуждаеш да бъдеш силен и да работиш по-здраво, защото ще изразходиш повече енергия.”

„Говоря с футболистите колективно и индивидуално. Много от нашите футболисти за първи път се сблъскват с толкова труден период. 99% от играчите са играли в по-добри дни през последните 5 години, това е нещо ново за тях”, коментира още Маурисио Почетино.

Тотнъм се намира на трето място в Група Б на Шампионската лига, след като има само една точка от своите първи два мача. Във вторник „шпорите” посрещат Цървена звезда от 22.00 часа.