Наставникът на Тотнъм Маурисио Почетино обеща да пее в дует със собственика на тима Даниел Леви, ако "шпорите" успеят да спечелят трофей през този сезон, пише Скай Спортс.

Тотнъм има шанс за шампионска титла на страната, Купата на Англия и Лига Европа. Последният трофей на тима датира от сезон 2007/2008 година, когато под ръководството на Хуанде Рамос спечелиха Купата на Лигата.

Вчера Леви покани Почетино на вечеря с легенди на клуба като Ози Ардилес, Пат Дженингс и Тони Галвин, а Ардилес успя да изпее "Ossie`s dream".

"Обещах на Даниел да изпеем песен, ако успеем да спечели трофей. Каква песен? Не знам, това ще го решим по-късно. Възможно е да пеем пред феновете. Вчера имаше доста забавни изпълнения по време на вечерята", заяви наставникът на "шпорите".

"Беше ми много приятно да се срещна с легендите на клуба,това е отлична идея. Те са важна част от нашата история, те представляват клуба. Беше приятно да коментираме идеи с тях, техният опит може да помогне на тима да влезе в правилния път. Те са въвлечени в живота на клуба и това е много важно", допълни той.