Наставникът на Тотнъм Маурисио Почетино за пореден път изрази надежда, че клубът ще успее да се договори с атакуващия полузащитник Кристиан Ериксен за нов контракт.

Този сезон датчанинът отново е на висота, а през уикенда отбеляза чудесен гол в мача срещу Евертън (6:2). 

"Шпорите" вече няколко месеца се опитват, досега без успех, да убедят Ериксен да продължи споразумението си, което изтича в края на следващия сезон. По тази причина името на халфа непрекъснато е спрягано за трансфер в елитни клубове, в това число Барселона. 

"Дали ще ни се удаде да съгласуваме нов контракт? Футболът е толкова динамичен. Всичко може да се промени за един ден, за един сезон. Това зависи не само от нашето решение, но винаги и от решението на самия играч. Сега е момент да се наслаждаваме на настоящото, точно сега ни е нужна неговата концентрация, играч като него трябва да бъде съсредоточен и да демонстрира отлична игра, от която се нуждаем. Решение за контракта може да бъде взето в края на сезона, възможно е и в близките няколко дни, през януари. Футболът е толкова динамичен, налага се да се вземат решения едно след друго. Въпрос на преговори е", каза Почетино, цитиран от Sky Sports. /БГНЕС