Изпълнителният директор на Челси Питър Кениън очаква Франк Лампард, Дидие Дрогба и Андрий Шевченко да останат на стадион "Стамфорд Бридж" и през следващия сезон, като боса на "сините" призна за интерес към Робиньо.

"Позицията на Челси е, че ние не искаме да продаваме най-добрите си играчи. Ние не желаем и нямаме нужда да правим това. Ние винаги сме казвали, че какво и да се случи, Франк трябва да остане при нас. Той има още една година от своя договор и ние очакваме той да бъде с фланелката на Челси през следващия сезон. Що се касае до Дрогба, той има още две години от своя контракт”, сподели Кениън.

„Около него винаги има шум, но единствената причина той да не бъде тук е неговото възстановяване, тъй като го искаме готов на 100% за следващия сезон. Шева е част от групата от 23-ма играчи и ние смятаме, че той ще даде всичко от себе си за Челси", добави изпълнителният директор на Челси.

Кениън допълни, че новият мениджър на тима Луиш Фелипе Сколари иска да има в състава си звездата на Реал Мадрид Робиньо.

"Ние вече казахме, че той е наша трансферна цел. Реал Мадрид изразиха своята позиция и ние вече преговаряме с тях", каза Кениън.