Легендата на Арсенал Иън Райт атакува остро болшинството привърженици на тима, които критикуват мениджъра Арсен Венгер напоследък. По-късно бележитият нападател призна, че в момента, в който е публикувал посланието си в „Туитър“ е бил пиян, но това не намали острите реакции и по негов адрес.

Френският специалист отнася доста критики главно заради представянето на своя тим във вътрешния шампионат, където шестото място и 13-те точки изоставане от лидера Челси не се приемат никак добре.

Тъкмо поради тази причина Иън Райт, но далеч от трезвото си състояние, решил да се застъпи за Венгер. „Толкова съм разочарован от количеството платени плачковци, които подкрепят клуба, който обичам. Иска ми се да имам шанса да се видя с всеки от тях индивидуално. Ще бъде клане!“, постна англичанинът в социалните мрежи.

Това веднага предизвика бързи отговори от хора, които пожелаха саморазправа с втория най-добър реализатор в историята на „топчиите“. „Иън Райт, ако искаш да се правиш на корав, нека да се срещнем на „Емирейтс“ в събота. Ще съжалиш за този пост“, закани се един от първите.

Иън Райт, ти заслужаваш бой и следващата седмица с радост ще те ступам на „Емирейтс“, не се шегувам. Легенда на Арсенал – друг път!“, написа дори фен на Ливърпул.

"Не, хора, не съм бил хакнат! Но, да, изпих няколко! Много пъти истината излиза наяве на пияна глава", гласеше последвалото обяснение от Райт.