Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини заяви, че няма проблем със своя колега от Нюкасъл Алън Пардю, който го обижда по време на днешния мач между двата тима.

Английският наставник бе сериозно разгневен от съдиите, които отмениха редовен гол за тима му, който щеше да направи резултата 1:1 към края на първото полувреме. Вместо това „гражданите“ измъкнаха успех с 2:0, след който реакцията на Пардю бе една от най-коментираните теми.

„Не, няма нищо, нямам никакъв проблем с него“, заяви чилиецът относно инцидента. „Той се оплакваше на рефера от решението. След всеки фаул той се оплакваше. Не смятам, че трябва да се постъпва така.“

„Ние не сме получили никаква помощ от съдията. Той не призна гола, защото това бе чиста засада. Това бе и единственият епизод, към който от Нюкасъл могат да имат претенции, но си беше засада.“

Самият Пелегрини призна, че повечето от мислите му са насочени към състоянието на Самир Насри, който бе заменен принудително след остро влизане на Мапу Янга-Мбива. Френският национал бе изнесен с носилка и няколко минути получаваше медицинска помощ край тъчлинията, но не успя да се върне в игра и напусна терена със сълзи в очите. „По мое мнение Насри е получил сериозна контузия в коляното, но ще разберем повече утре. Може би става дума за увредени връзки в коляното. Нарушението заслужаваше директен червен картон“, каза наставникът на Сити.

Според първоначалните прогнози Насри може да пропусне не само срещите до края на сезона, но и Световното първенство в Бразилия.