Нападателят на Тотнъм Роман Павлюченко очевидно ще остане на "Уайт Харт Лейн", след като руснакът разкри разговорите си с мениджъра Хари Реднап, относно целите през новия сезон.

Руският национал, който бе публично критикуван от треньора си, заради поведението си в мача срещу Манчестър Сити, призна, че е бил шокиран от интерпретацията на медиите.

"Когато медиите разтълкуваха напускането ми на терена, след като бях заменен в мача срещу Манчестър Сити, като демонстрация на недоволство към решението на треньора, бях наистина шокиран", заяви Павлюченко пред "Sport Express".

"Обясних на официалния сайт на клуба, че реакцията ми не е следствие на недоволство, заради смяната, а недоволство от собствената ми игра", допълни нападателят. Павлюченко не се представя на високо ниво откакто се премести при "шпорите" от Спартак Москва миналото лято, но заяви, че е сигурен в бъдещето си на "Уайт Харт Лейн". "Поговорихме си доста дълго. Реднап ми обясни, че разбира този толкова дълъг сезон, който преживях. той самият ми каза, че не е имал кой знае колко големи очаквания за мен и каза, че следващата година трябва да отбележа поне 20 гола. Отговорих на треньора - Няма проблем", разкри руснакът.