Феновете на Парис Хилтън вече са с един в повече. Поредният й обожател обаче не е кой да е, а футболистът на Тотнъм Джърмейн Дефоу. Според английските таблоиди, играчът има намерение да отбележи при богата хотелиерска щерка.

След като вкара гол в мача срещу Сток Сити, Дефоу реши да отпразнува подобаващо попадението в бара на лондонския хотел Mayfair Hotel, а късметът не му изневери и още веднъж същата вечер, тъй като по същото време точно там бе отседнала и Парис.

Г-ца Хилтън в момента филмира последното си шоу за ITV2. Не е ясно докъде е стигнал футболистът, но според очевидци двамата са си поговорили. Звездата на „шпорите” бе твърдо решен да наеме маса в близост до нейната, но се оказа, че тя е била вече резервирана.

„Парис със сигурност нямаше идея кой е той. Тя се забавляваше от вниманието към нея, но не прояви сериозен интерес”, сподели информатор на английския таблоид „Сън”.

Има голяма вероятност обаче футболистът да пропусне част от оставащия сезон на „шпорите”, след като се оказа, че е счупил костица на ходилото.