Желанието на Скот Карсън да разбере какво ще бъде бъдещето му в Астън Вила няма да бъде удовлетворено, след като наставникът на тима Мартин О’Нийл заяви, че решения около евентуален контракт с вратаря няма да бъдат вземани пред края на настоящия сезон.

Карсън има три години от споразумението си с Ливърпул, а тази седмица 22-годишният футболист сподели, че иска да разбере каква ще е съдбата му, тъй като това засяга и приятелката му и двегодишния му син.

Старши треньорът на Стилиян Петров обаче заяви, че не бърза с вземането на решения около играча, за чиято форма, поне публично, казва че е доволен.

„Ще вземем нужните решения, но както във всяка една ситуация, тук има няколко заинтересовани страни. Искам бързо да отбележа, че решенето зависи от три фактора. Например, всичко може да се провали, ако от Ливърпул кажат, че си го искат обратно”, заяви О’Нийл.

„Както се вижда, ситуацията не е едностранна, има доста неща, които трябва да бъдат взети предвид. В момента Карсън не казва нищо ново, четох същите неща от него преди около две седмици. Договорката, която имахме с „червените” бе Скот да играе при нас под наем до края на сезона. Това е. От „Анфийлд” не са давали индикации да са променяли първоначалната си позиция”, завърши наставникът на Астън Вила.